2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Kihelyezett rendőrségi nyílt nap Hejőkeresztúrban

A rendőrség munkatársai tartottak nyílt napot a helyi általános iskola diákjainak, ahol az ügyességi és elméleti feladatokon túl a bűnmegelőzésé volt a főszerep.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a roma kisebbségi önkormányzatok közötti együttműködés keretében tartottak rendőrségi nyílt napot a hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskolában 2018. október 11-én. A rendezvényen résztvevők egyénileg és csapatban is összehasonlíthatták tudásukat a KRESZ-, valamint kerékpáros ügyességi versenyeken. A rendőrség munkatársai bemutatták a gyerekeknek bűnügyi technikai eszközeiket, rendszeresített felszerelésüket és a rendőrkutyákat is.

A diákoknak Dr. Kalapos István rendőr ezredes, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője tartott prevenciós előadást, melynek témája a baleset-megelőzés, a bűnmegelőzés és a 112- es segélyhívó helyes használata volt. Németh Viktor tűzoltó őrnagy a Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltó parancsnokságról tájékoztatót tartott a lakástüzek megelőzéséről.

A rendezvényen a sport sem maradhatott el, hiszen a rendőrkapitányság és a roma kisebbségi önkormányzat csapatai is összemérhették tudásukat a futballpályán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum