2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Kidobta a dohányt menekülés közben

Kilométereken át követtek egy igazoltatás elől menekülő orgazdát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az autós miután az egyik határmenti faluban meglátta az út mellett álló pénzügyőröket, megfordult és nagy sebességgel elindult Cigánd irányba. Útközben még egy fekete zsákot is kidobott az ablakon. A sofőr néhány perc után végül megállt és feladta magát. Kiderült: csaknem 5 kilogramm vágott dohány volt a kidobott zsákban. Orgazdaság miatt indult ellene eljárás.  

A NAV pénzügyőrei éppen egy autóst igazoltattak a Borsod megyei Ricsén, amikor észrevették, hogy tőlük mintegy 20 méterre hirtelen lefékez, majd megfordul egy fehér autó és nagy sebességgel elindul a másik irányba. A pénzügyőrök utánamentek és próbálták megállítani. A fény- és hangjelzés ellenére azonban az autós tovább száguldozott. Sőt, útközben egy fekete nejlonzsákot is kidobott az ablakon, amit a pénzügyőrök felvettek az út mellől. Végül néhány kilométer után az autós megállt és feladta magát.

A fekete zsákban 5 kilogramm vágott dohány volt, amit a 26 éves nő állítása szerint saját fogyasztásra vásárolt Ricsén.

A nő ellen orgazdaság miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek