2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Ketten haltak meg a halmaji balesetben

A rendőrség teljes útlezárás mellett vizsgálta annak a halálos közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami a halmaji körforgalom után történt.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2018. február 22-én 10 óra körül a 3-as számú főúton, a halmaji körforgalom után. Az adatok szerint egy kamion Encs irányából Miskolc felé haladt, amikor útközben a jármű első kereke defektet kapott, így a sofőr vészfékezésre kényszerült. A járműszerelvény mögött haladó személygépkocsi sofőrje fékezés nélkül hajtott teherautó hátsó részének. Az autóban ülő 74 éves encsi férfi és 64 éves szalaszendi női utasa a baleset következtében a helyszínen az életüket veszítették.

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az adott útszakaszt teljes szélességében lezárta, a személygépkocsik részére a forgalmat Baktakék felé terelte, majd 13 óra 40 perckor a félpályán, rendőri irányítás mellett megindulhatott a kamionok számára is a forgalom.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum