2022. 10. 2. vasárnap

Petra
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF

Ketten haltak meg a halmaji balesetben

A rendőrség teljes útlezárás mellett vizsgálta annak a halálos közúti közlekedési balesetnek a körülményeit, ami a halmaji körforgalom után történt.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2018. február 22-én 10 óra körül a 3-as számú főúton, a halmaji körforgalom után. Az adatok szerint egy kamion Encs irányából Miskolc felé haladt, amikor útközben a jármű első kereke defektet kapott, így a sofőr vészfékezésre kényszerült. A járműszerelvény mögött haladó személygépkocsi sofőrje fékezés nélkül hajtott teherautó hátsó részének. Az autóban ülő 74 éves encsi férfi és 64 éves szalaszendi női utasa a baleset következtében a helyszínen az életüket veszítették.

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az adott útszakaszt teljes szélességében lezárta, a személygépkocsik részére a forgalmat Baktakék felé terelte, majd 13 óra 40 perckor a félpályán, rendőri irányítás mellett megindulhatott a kamionok számára is a forgalom.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Termesztett csendélet
Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett. …

További cikkek