2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Két órán belül elfogták a betörő asszonyt

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a nőt, aki egy legyesbényei gyógyszertárba tört be, ahonnan különféle antidepresszánsokat lopott. A Szerencsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Istvánné 32 éves legyesbényei lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus 3-án 9 órát megelőzően betört a legyesbényei gyógyszertárba, ahonnan különféle antidepresszánsokat tulajdonított el.

Az asszony a nyomozóknak gyanúsítotti kihallgatása során elmondta, hogy hétvégén elfogytak a rendszeresen szedett gyógyszerei, ezeket akarta pótolni.

A bejelentést követően két órán belül elfogott és beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…