2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Két fiatalembert sebesített meg egy harmadik

Egy szombat éjszakai miskolci helyi járat késedelmes indulása váltott ki indulatokat az autóbuszon utazó két társaság tagjai között.

Egy Lillafüredről induló autóbusz késése indukált az utazók között szóváltást, amit a végállomáson tettlegesség követett 2013. május 12-ére virradóan Miskolcon. Egy férfi ugyanis a buszról leszállva az említett okok miatt rátámadt egy másik társaság két tagjára, akiket előbb gázspray-vel lefújt, majd a nála lévő zsebkéssel meg is sebesített.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központjába érkezett bejelentést követően a kiértesített járőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül elfogták és előállították a bűncselekmény későbbi gyanúsítottját.

 

Az ügyben a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a bűncselekmény elkövetésére nézve beismerő vallomást tett 24 éves miskolci Sz. Bálinttal szemben.

 

Az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló sérülések vonatkozásában a rendőrség igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálja egy esetleges súlyosabb bűncselekmény megvalósulását is.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek