2022. 08. 17. szerda

Jácint
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Készenléti Rendőrség: újabb körözött rendőrkézen

A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt kerítettek kézre.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 25-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A Miskolc-Diósgyőri városrészben 10 óra 30 perckor a járőrök szolgálati gépjárművét észlelve egy mellettük elhaladó gyalogos hirtelen irányt változtatott, majd megpróbált az épületek között eltűnni. A készenléti rendőrök a gyanút keltő, menekülni próbáló személy után futottak, akit néhány méter múlva utolértek és elfogtak.

A személy adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy a 24 éves miskolci B. Márkkal szemben a Miskolci Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mert a bíróság által korábban jogerősen kiszabott pénzbüntetést nem fizette meg.

Az elfogott 24 éves férfit a rendőrök megbilincselték és büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek