2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Készenléti Rendőrség: körözött telefon volt a férfinél

A járőrök elfogtak egy férfit, akinél olyan telefon volt, amire a hatóság tárgykörözést rendelt el. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. április 29-én a Szerencsi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök Taktaharkányban járőröztek és a Kazinczy Ferenc utcában 22 óra 50 perckor ellenőrzés alá vonták a 19 éves R. Lászlót. A zavartan viselkedő helyi férfi ruházatának átvizsgálása során az egyenruhások egy olyan telefont találtak, amire a Szerencsi Rendőrkapitányság tárgykörözést rendelt el.

 

A helyi férfit a Készenléti Rendőrség munkatársai előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, további intézkedés céljából.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek