2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: Előállított garázdák

A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azokat a fiatalokat, akik az egyik tiszaújvárosi szórakozóhely előtt verekedtek össze.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 26-án a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 2 óra 40 perckor Tiszaújvárosban egy vendéglátó egység elé mentek intézkedni, mert onnan verekedésről érkezett lakossági bejelentés.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársai a verekedésben részt vevő 21 éves B. Attila polgári-, valamint a 20 éves K. Patrik tiszaújvárosi lakost elfogták, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol velük szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek