2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Keressük – Kifosztott egy alvó embert a vonaton

A miskolci rendőrök egy kifosztás elkövetőjének azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05010/3190/2017. bűnügyi számon kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.   

    
A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy 2017. július elsején 15 órát megelőzően a Budapest és Miskolc között közlekedő InterCity vonaton elvette egy alvó utas pénztárcáját, amiben készpénz és bankkártya volt, továbbá a kártyához tartozó PIN-kód is. A keresett személy a bankkártyát használta, amiről fényképfelvétel készült.
kifosztás

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a képeken látható férfi személyazonosságának megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a megyei rendőr-főkapitányságot a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek