2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Keressük a segítségnyújtás elmulasztóját

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A tiszaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy közlekedési baleset során segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőr megtalálásához.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 05050/137/2019. bűnügyi szám alatt eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. február 21-én 5 óra 40 perckor a 35-ös számú főúton közlekedett egy piros színű Suzuki típusú gépjármű Nagycsécs irányából Sajószöged felé.

Egy ismeretlen személy eközben az általa vezetett gépkocsival előzni kezdett egy ismeretlen autót. Az ismeretlen sofőr azonban csak úgy tudta az előzést befejezni, hogy a Suzuki vezetője a járművét egy hirtelen mozdulattal jobbra kormányozta. A manőver következtében a Suzuki megcsúszott, majd többször tetején átfordult és a vízelvezető árokban került nyugalmi helyzetbe.

A baleset során a Suzuki sofőrje könnyű sérülést szenvedett, azonban a baleset feltételezett okozója a helyszínről megállás nélkül ismeretlen helyre távozott.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fent megjelölt időpontban és útszakaszon közlekedő sofőrök azonosítása és tanúkihallgatása.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta az esetet hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum