2022. 06. 24. péntek

Iván
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Keressük a bántalmazót

A borsodi rendőrök egy Miskolcon történt életveszélyt okozó testi sértés elkövetőjének elfogásához kérik a lakosság segítségét.

A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya 05000/509/2020. bűnügyi számon életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben. Az elkövető 2020. október 7-én 9 órakor Miskolcon, a Népkertben található szabadtéri edzőparkban bántalmazott egy férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével Lakatos Ádám 27 éves miskolci lakos gyanúsítható.

A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit, a tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum