2021. 08. 2. hétfő

Lehel
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Keressük a baleset tanúit

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy közúti közlekedési baleset tanúinak a felkutatása érdekében.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05040/1149/2020. bűnügyi számon közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő 2020. december 17-én 5 óra 45 perckor, Kazincbarcikán a Hadak útja és a Bercsényi utca kereszteződésében található zebrán gyalogosan kelt át. A helyi lakost a gyalogos-átkelőhelyen történő közlekedése során egy Ózd irányából érkező, ismeretlen típusú, színű és hatósági jelzésű személyautó fellökte.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált gépkocsit vezető személy adatainak a megállapítása, továbbá olyan tanúk jelentkezése, akik a baleset vonatkozásában érdemi információval rendelkeznek.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen adattal rendelkezik a balesettel, illetve a sofőrrel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó szám.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum