2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

„Kedves Rendőr bácsik”

A körömi általános iskolások meghívták a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőreit, hogy tartsanak náluk szakmai bemutatót. A nebulók kérése április 28-án teljesült.

Nagy sikerű fegyverzeti és technikai bemutatót tartottak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bevetési Szolgálat Bevetési Osztály és a Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai a körömi IV. Béla Általános Iskolában. A több mint 200 kisgyermek többek között megismerkedhetett a rendőrmotorokkal, sőt rá is ülhettek, s hasonló módon tanulmányozhatták a szolgálati gépjárműveket is. A hat rendőr vendéglátóit különösképpen érdekelték a testvédő készletek, ennek kapcsán a hátrányos helyzetű gyerekekben tudatosult, hogy a „rendőrpáncél” mögött érző szív dobog. Mondhatni imádták még a különböző szimulációs gyakorlatokat is, amely révén beleshettek a rendőri hivatás szép, de időnként kemény világába.

A gyerekek elé tárt „kék-világ” honorálására a gyerekek emlékplakettet adták át a bemutatót tartó rendőröknek, melynek kezdő mondata felér egy Rendőr napi (április 24.) jutalommal: „Kedves Rendőr bácsik”.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum