2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

„Kedves Rendőr bácsik”

A Vámosújfalui Általános Iskola 6. osztályos tanulói köszönték meg a Sárospataki Rendőrkapitányság munkatársainak a gyors és szakszerű intézkedést, mert biciklitúrájuk során ellopott kerékpárjaikat még aznap visszakapták.

A Sárospataki Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 14 éves és egy 17 éves bodrogolaszi fiatallal szemben. Az eljárás alá vont fiúk  2014. október 11-én 13 óra 36 perckor egy Sárazsadányban kerékpártúrázó gyermekcsoport két kerékpárját tulajdonították el, amit a rendőrök néhány órán belül megtaláltak és visszaszolgáltattak jogos tulajdonosaiknak.

A Vámosújfalui Általános Iskola 6. osztályos tanuló saját rajzukkal és levelükkel fejezték ki köszönetüket, amiért két ellopott kerékpárjukat gyorsan visszakapták.

„Ezúton szeretnénk hálásan megköszönni a lelkiismeretes, odaadó munkájukat, amit a biciklik előkerülése érdekében tettek. Külön köszönet Kendi Krisztián rendőr bácsi segítőkészségéért, kitartó, alapos munkájáért.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek