2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Kattanj rá!

A biztonsági öv használata nem az Ön döntése, hanem kötelező.

Csak egy mozdulat! Ez a mozdulat életet ment! A gyermekedét, a tiédet, a veled utazókét. Tévedni emberi dolog. De a baleset az baleset, a biztonság pedig biztonság.
baleset

Kattanj rá egy mozdulatra: a biztonsági öv életet menthet.

Baleset-megelőzési szempontból kiemelt fontosságú a biztonsági öv használata. Jelentősége nem a baleset elkerülhetőségében, hanem a már bekövetkezett baleset következményeinek csökkentésében mutatkozik meg. Hatásmechanizmusa alapján egyrészt megvédi a vezetőt és az utasokat a „kirepüléstől”, másrészt csökkenti a jármű és tartozékai okozta sérüléseket.

Vigyázz a gyermekedre: kösd be őt is, hogy biztonságban legyen. S, ha mindent megtettél: megvolt a mozdulat, és a kattanás, ha már gyermeked vállait keresztezi a biztonság, ha utasaid mellkasán látod az övet, akkor rákattantál a biztonságra.
montázs

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a biztonsági öv ellenőrzésére húsvétkor különös gondot fordítunk, hiszen a rendőrség nagy hangsúlyt fektet a baleset-megelőzésre, a balesetek számának csökkentésére.

…hogy mindenki hazaérjen

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek