2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Kannás cigit rejtett az autó

Egy átalakított benzineskannában szállított adózatlan cigarettát Ukrajnából Magyarországra egy férfi. A fém kanna alján alakított ki rejtekhelyet a füstölnivaló számára, a felső rekeszbe pedig üzemanyagot töltött.

A korláti férfit Pácinban állították meg a pénzügyőrök. Mivel az autós idegesnek tűnt, megkérték, hogy nyissa ki a kocsi csomagtartóját, amiben egy speciálisan átalakított benzines kanna volt. A fém kanna alján rejtekhelyet alakítottak ki, a felső rekeszbe pedig üzemanyagot töltöttek. Ezután tüzetesebben is átvizsgálták az autót a NAV munkatársai, aminek középkonzoljából, de még az elakadásjelző háromszög dobozából is dohány került elő.

Összesen 78 doboz cigarettát rejtett az autó. A dohánytermékeket, az átalakított benzines kannát, valamint a csempészéshez használt autót is lefoglalták a pénzügyőrök.  

A férfi ellen jövedéki törvénysértés miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum