2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Kannás cigit rejtett az autó

Egy átalakított benzineskannában szállított adózatlan cigarettát Ukrajnából Magyarországra egy férfi. A fém kanna alján alakított ki rejtekhelyet a füstölnivaló számára, a felső rekeszbe pedig üzemanyagot töltött.

A korláti férfit Pácinban állították meg a pénzügyőrök. Mivel az autós idegesnek tűnt, megkérték, hogy nyissa ki a kocsi csomagtartóját, amiben egy speciálisan átalakított benzines kanna volt. A fém kanna alján rejtekhelyet alakítottak ki, a felső rekeszbe pedig üzemanyagot töltöttek. Ezután tüzetesebben is átvizsgálták az autót a NAV munkatársai, aminek középkonzoljából, de még az elakadásjelző háromszög dobozából is dohány került elő.

Összesen 78 doboz cigarettát rejtett az autó. A dohánytermékeket, az átalakított benzines kannát, valamint a csempészéshez használt autót is lefoglalták a pénzügyőrök.  

A férfi ellen jövedéki törvénysértés miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek