2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

„Józan hétvége”

A négy napos hosszú hétvége ideje alatt fokozott rendőri jelenlétre kell számítani Magyarország közútjain, így Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is.
Az idei húsvéti ünnepek alatt megtartott „Józan Húsvét” elnevezésű kampány időszakában elért eredmények után 2014. május 1-je és 2014. május 4-e közötti időszakban ismét fokozott rendőri jelenlétre kell számítani a közutakon.

 

Az országos akcióval összhangban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság is kiemelt figyelmet fordít az agresszív, vagy ittas állapotban közlekedő, szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére. A cél a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése, valamint a zavartalan közlekedés biztosítása.

 

Az ellenőrzés a gépjárművezetők mellett kiterjed a motorkerékpárosokra, a segédmotoros-kerékpárosokra, illetve kerékpárosokra is.

 

A hosszú hétvége alatt, a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a gyorsforgalmi úthálózat, a főútvonalak forgalmának folyamatosságára, valamint a forgalmi torlódások megelőzésére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek