2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Ittasan és jogosítvány nélkül vezetett

Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy ittas és balesetet okozó járművezetővel szemben folytatott.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 45 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2018. október 18-án, 21 óra 55 perckor Ózdon, a Malom úti körforgalomban nem biztosított elsőbbséget egy másik autónak, így azok összeütköztek. A rendőrök a 45 éves sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, továbbá a férfi érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…