2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Ittas volt és pénzre volt szüksége

Azonosították, majd elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki Edelényben egy családi ház udvarán feltört egy autót.

Az Edelényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Tibor 33 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. január 5-én egy edelényi családi ház udvarán parkoló személygépjárművet feltört, amelyből egy autósmagnót, illetve az akkumulátort is eltulajdonította.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrség azonosította, majd a nyomozók – elfogását követően – 2017. március 23-án gyanúsítottként hallgatták ki.

K. Tibor a terhére rótt bűncselekményt beismerte, a nyomozóknak elmondta, hogy ittas volt és pénzre volt szüksége, így másnap eladta pár ezer forintért az ellopott dolgokat.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…