2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 354 HUF
1 GBP 413 HUF

Ittas volt és pénzre volt szüksége

Azonosították, majd elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki Edelényben egy családi ház udvarán feltört egy autót.

Az Edelényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Tibor 33 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. január 5-én egy edelényi családi ház udvarán parkoló személygépjárművet feltört, amelyből egy autósmagnót, illetve az akkumulátort is eltulajdonította.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrség azonosította, majd a nyomozók – elfogását követően – 2017. március 23-án gyanúsítottként hallgatták ki.

K. Tibor a terhére rótt bűncselekményt beismerte, a nyomozóknak elmondta, hogy ittas volt és pénzre volt szüksége, így másnap eladta pár ezer forintért az ellopott dolgokat.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum