2023. 12. 10. vasárnap

Judit
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF

Ittas járművezetés

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az öt, ittasan a volán mögé ülő járművezetővel szemben folytatott vizsgálatot.
Közúti ellenőrzések során emelték ki a rendőrök 2018. június 13-a és 2018. július 29-e között a forgalomból azokat a járművezetőket, akik vezetésük megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztottak. Négy személyt Miskolcon, egy főt Harsányban vontak intézkedés alá a járőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben, a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Családi tragédia
Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt. Halált okoz…
Őrizetben a késelő
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a parasznyai férfit, aki egy késsel oltotta ki a sógora életét. Emberölés bűntettének megalapozott gyanú…

További cikkek