2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Ittas gyorshajtók

Ittasan volán mögé ülő járművezetőket vontak ellenőrzés alá a rendőrök a 3-as számú főúton és Miskolc belterületén.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei 2019. március 7-én délelőtt a 3-as számú főúton menet közben rögzítették, amint egy sofőr járművével a megengedett legnagyobb sebesség – 90 km/óra – helyett, 112 km/órával haladt. Ugyanezen a napon délelőtt egy gépkocsivezető Miskolcon a József Attila utcában – 50 km/óra – helyett, 85 km/órával közlekedett.

A rendőrök a járművezetőket megállították és az ellenőrzésük során az is kiderült, hogy alkoholt fogyasztottak a vezetés megkezdése előtt. A járőrök a helyszínen elvették a sofőrök vezetői engedélyét és a kiszabott pénzbírság mellett ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőfeljelentést is tettek.

Az ellenőrzések célja a kiemelt közlekedési szabálysértéseket szándékosan megszegő sofőrök és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése, ezzel a balesetek megelőzése.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum