2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Ittas gyorshajtók

Ittasan volán mögé ülő járművezetőket vontak ellenőrzés alá a rendőrök a 3-as számú főúton és Miskolc belterületén.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei 2019. március 7-én délelőtt a 3-as számú főúton menet közben rögzítették, amint egy sofőr járművével a megengedett legnagyobb sebesség – 90 km/óra – helyett, 112 km/órával haladt. Ugyanezen a napon délelőtt egy gépkocsivezető Miskolcon a József Attila utcában – 50 km/óra – helyett, 85 km/órával közlekedett.

A rendőrök a járművezetőket megállították és az ellenőrzésük során az is kiderült, hogy alkoholt fogyasztottak a vezetés megkezdése előtt. A járőrök a helyszínen elvették a sofőrök vezetői engedélyét és a kiszabott pénzbírság mellett ellenük járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőfeljelentést is tettek.

Az ellenőrzések célja a kiemelt közlekedési szabálysértéseket szándékosan megszegő sofőrök és az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése, ezzel a balesetek megelőzése.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek