2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF
20170613 094725 0

„II. Agymenők viadala”

20170613 094725 0

Bűnmegelőzés élménypedagógiai program keretében Edelényben.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság és az Edelényi Kistérség Többcélú Társulása 2017. június 13-án második alkalommal szervezte meg az „Agymenők viadala” elnevezésű élménypedagógia vetélkedőjét.

A rendezvényre az Edelényben található összes oktatási intézmény delegálta 4 fős 12-14 éves diákokból álló csapatát, akik 4 feladatban mérték össze erejüket.

A feladatok megoldásában szükség volt a logikára, ügyességre, emlékezőképességre, kreativitásra, de ez mit sem ért, ha a csapat nem tudott egységként, csapatban dolgozni.

A verseny megálmodója Szabó Péter r. főtörzsőrmester az Edelényi Rendőrkapitányság drogprevenciós összekötője volt.

A „megmérettetések” helyszínei az edelényi Szent János Görögkatolikus Gimnázium és Szakgimnáziumban valamint a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskolában voltak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek