2021. 07. 28. szerda

Szabolcs
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

I. Határon Átnyúló Rendőri Együttműködés

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kezdeményezésére jött létre a szakmai konzultáció.

 

A Határon Átnyúló Rendőri Együttműködés (továbbiakban H-REM) elnevezésű szakmai konzultációt 2017. június 22-én első alkalommal rendezte meg hagyományteremtő célzattal a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

A H-REM meghívottjai a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság illetékességi területével határos rendőri szervek vezetői voltak. A rendezvényen részt vettek és kötetlen szakmai egyeztetést tartottak a Tiszafüredi Rendőrkapitányság vezetője és osztályvezetői, a Füzesabonyi Rendőrkapitányság vezetője, az Egri Rendőrkapitányság vezetője és osztályvezetői, továbbá a Pétervásárai Rendőrőrs parancsnoka, valamint a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, osztályvezetői és a Mezőcsáti Rendőrőrs parancsnoka.

A résztvevők bemutatták az irányításuk alá tartozó rendőri egységek szervezetét, működési területét és kötetlen beszélgetés formájában egyeztettek a felmerülő szakmai kérdésekről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök újabb kannabisz ültetvényt számoltak fel, ezúttal Ózdon kaszáltak a nyomozók. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a Szerencsi Rendőrka…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum