2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Húsz percen belül elfogott rablók

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a négy támadót, akik Miskolcon kiraboltak egy férfit. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Zsolt 41 éves, L. Zsolt 33 éves, Sz. József 38 éves és Sz. Jánosné 33 éves miskolci lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Szentgyörgy úton 2014. augusztus 13-án 21 óra 10 perckor a gyanúsítottak előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 44 éves férfit, akitől erőszakkal elvették a készpénzét. A támadók a csekélyke zsákmánnyal együtt elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök a bejelentéstől számított húsz percen belül azonosították, elfogták majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit és női társukat. A támadókat a hatóság bűnügyi őrizetbe vette, egyben az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum