2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Hull a hó – téli közlekedésbiztonság gyermekszemmel

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ebben az évben is meghirdette közlekedésbiztonsági rajzpályázatát. A beérkezett gyermekrajzok olyanok, akár a láthatósági mellények – megelőzhetik a baleseteket.A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdette gyermekrajz pályázatát „Hull a hó – téli közlekedésbiztonság gyermekszemmel” címmel óvodásoknak, alsó- és felső tagozatos iskolásoknak.

A bizottság fennállása óta minden évben meghirdeti rajzpályázatát és évente több száz rajz érkezik a területi, illetve megyei balesetmegelőzési bizottságokhoz. A 2016-os esztendőben a részvevők száma felülmúlta a korábbiakét, hiszen mindösszesen 1116 darab pályamű érkezett be.

A műveket bírálók részéről alapvető elvárás volt, hogy sugározzon belőlük a közlekedésbiztonság fontossága, a téli közlekedés veszélyei és a balesetmegelőzés gondolata. Az így kiválasztott alkotások rangsorát a „művészi” kivitelre adott „pontszámok” döntötték el.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság minden pályázónak megköszöni a részvételt, illetve gratulál a 19 díjazottnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek