2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Hogyan ne váljunk áldozattá?

Bűnmegelőzési előadás Jósvafőn.

Az Ózdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, Stadler Mihály r. alezredes 2015. július 30-án Jósvafőn 15 órától „Hogyan ne váljunk áldozattá?” címmel tartott lakossági bűnmegelőzési előadást a helyi idősek klubjában.


Az előadás családias légkörben, 10 fő aktív részvétele mellett zajlott, melyen a rendőrségi szakember hasznos tanácsokat szolgáltatott az áldozattá válás megelőzésére és elkerülésére, annak érdekében, hogy ne károsítsák meg és ne csapják be a hallgatóság tagjait az esetlegesen ártó szándékkal közeledők.

Az előadó ezt követően a lakosság védelmét szolgáló biztonságtechnikai eszközök használatát, az ajtóék, valamint az úgynevezett mini személyi riasztó működését szemléltette a jelenlévőknek, majd a találkozó kötetlen beszélgetéssel zárult, ahol a résztvevők kérdéseket tehettek fel és saját tapasztalataikat is megoszthatták egymással.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum