2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Házi őrizetben a kamionsofőr

A Miskolci Járásbíróság elrendelte a házi őrizetét annak a férfinak, aki azt a kamiont vezette, amelynek “elszabadult” pótkocsija egy személygépjárművel ütközve három ember halálát okozta.
Amint arról korábban már hírt adtunk, közúti baleset okozása vétség miatt indult eljárás azzal a sofőrrel szemben, aki azt a kamiont vezette, amelynek „elszabadult” vontatmánya egy személygépkocsival ütközött össze 2017. október 31-én Miskolcon a 306-os számú úton. A baleset során a személygépjármű három utasa a helyszínen elhunyt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a teherautót vezető férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A mai napon a Miskolci Járásbíróság elrendelte a kamiont vezető férfi házi őrizetét.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum