2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Házi őrizetben a feleségét vascsővel bántalmazó férfi

A nyomozási bíró házi őrizetét rendelte el annak a 76 éves férfinak, aki olyan súlyosan bántalmazta 73 éves feleségét Halmajon, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.
Mint ismeretes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. József 76 éves halmaji lakossal szemben.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsított 2014. január 16-án 23 óra 30 percet megelőzően halmaji otthonukban olyan súlyosan bántalmazta feleségét, hogy az asszony a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A beismerő vallomást tett terheltet a nyomozók 2015. január 17-én bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztéssel éltek előzetes letartóztatásának indítványozására. Az eljáró nyomozási bíró 2015. január 20-án az idős férfi házi őrizetét rendelte el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…