2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Házhoz mentünk Edelényben


A programon megjelentek megismerkedtek különböző biztonságtechnikai eszközökkel, illetve felvilágosítást kaptak a rendőrség bűnmegelőzési, és áldozatvédelmi tevékenységéről.

A házhoz megyünk országos bűnmegelőzési projekt kapcsán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai 2019. augusztus 24-én az Edelény központjában a városnapi rendezvényen vettek részt.

A vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődőket tanácsokkal látták el a szakemberek, a Police Coffee elnevezésű bűnmegelőzési program jóvoltából akár egy csésze kávé mellett beszélgethettek. A biciklivel érkező résztvevők kétkerekűit – a BikeSafe ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció keretében – nyilvántartásba vették a főkapitányság munkatársai a lopások megelőzése céljából.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…