2021. 09. 29. szerda

Mihály
1 EUR 359 HUF
1 GBP 418 HUF

Házhoz mentünk Edelényben


A programon megjelentek megismerkedtek különböző biztonságtechnikai eszközökkel, illetve felvilágosítást kaptak a rendőrség bűnmegelőzési, és áldozatvédelmi tevékenységéről.

A házhoz megyünk országos bűnmegelőzési projekt kapcsán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai 2019. augusztus 24-én az Edelény központjában a városnapi rendezvényen vettek részt.

A vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődőket tanácsokkal látták el a szakemberek, a Police Coffee elnevezésű bűnmegelőzési program jóvoltából akár egy csésze kávé mellett beszélgethettek. A biciklivel érkező résztvevők kétkerekűit – a BikeSafe ingyenes rendőrségi kerékpár-regisztráció keretében – nyilvántartásba vették a főkapitányság munkatársai a lopások megelőzése céljából.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum