2023. 02. 9. csütörtök

Abigél, Alex
1 EUR 389 HUF
1 GBP 438 HUF

Hamis viszony miatt tört az orr és a seprő

Rakacán, az utcán bántalmazott egy házaspár egy helyi férfit, aki azt híresztelte a településen, hogy viszonya van a pár női tagjával.

 

 

 

 

Rakacán, 2021. június 27-én a délelőtti órákban két férfi között vita alakult ki az utcán. A vita kiváltó oka az volt, hogy a későbbi sértett ittasan megjelent egy családi ház előtt és az ott lakó férfinak ecsetelni kezdte, hogy közelebbi jó kapcsolatot ápol annak feleségével. A férj megelégelte a rágalmakat a feleségéről és távozásra szólította fel ellenlábasát, aki azonban nem tágított. Ekkor a kellően felbosszantott férj egy alkalommal „lefejelte” vitapartnerét, majd távozott. Az interakciót látva a hamisan vádolt feleség sem maradt tétlen és egy seprőnyéllel ütlegelni kezdte az őt településszerte rossz színben feltüntető férfit.

A sértettnek a bántalmazás során nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

A férj ellen súlyos testi sértés bűntett, míg a feleség ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Szendrői Rendőrőrs. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy társasház padlástérben keletkezett tűz miatt vonultak a tűzoltók szerdára virradóra Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az ózdi Árpád vezér útra. …

További cikkek