2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Hamis igazolvánnyal gyűjt pénzt a MESZEGYI nevében egy nő Miskolcon

Hamis igazolvánnyal gyűjt pénzt a MESZEGYI nevében egy nő Miskolcon

A Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény tudomására jutott, hogy 2020.10.12-én az Avasi városrészben Mikitáné Orosz Mária névvel ellátott hamis igazolvánnyal rendelkező személy az intézmény nevében lakásokba becsöngetve pénzt gyűjtött rászoruló ellátottak részére, például gyógyszerköltség fedezésére.
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai sem az Avasi lakótelepen, sem Miskolc város egyéb pontjain nem gyűjtenek pénzadományt.

Az intézmény adománygyűjtési akciói szervezett formában, előre meghirdetett időpontban és helyszínen történnek, közvetlenül a lakosságtól – pénzbeli, természetbeni- adománygyűjtést nem folytat.

Kérünk mindenkit, amennyiben azt tapasztalják, hogy a MESZEGYI nevében történik adománygyűjtés, jelezzék azt a Miskolci Városi Rendőrkapitányság felé.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…