2021. 08. 3. kedd

Hermina
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Hamis igazolvánnyal gyűjt pénzt a MESZEGYI nevében egy nő Miskolcon

Hamis igazolvánnyal gyűjt pénzt a MESZEGYI nevében egy nő Miskolcon

A Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény tudomására jutott, hogy 2020.10.12-én az Avasi városrészben Mikitáné Orosz Mária névvel ellátott hamis igazolvánnyal rendelkező személy az intézmény nevében lakásokba becsöngetve pénzt gyűjtött rászoruló ellátottak részére, például gyógyszerköltség fedezésére.
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai sem az Avasi lakótelepen, sem Miskolc város egyéb pontjain nem gyűjtenek pénzadományt.

Az intézmény adománygyűjtési akciói szervezett formában, előre meghirdetett időpontban és helyszínen történnek, közvetlenül a lakosságtól – pénzbeli, természetbeni- adománygyűjtést nem folytat.

Kérünk mindenkit, amennyiben azt tapasztalják, hogy a MESZEGYI nevében történik adománygyűjtés, jelezzék azt a Miskolci Városi Rendőrkapitányság felé.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum