2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Gyors ügyintézés, a rendőrök elfogták a postai tolvajokat

Öt órán belül azonosították, majd elfogták a rendőrök azt a két nőt, akik a kisgyőri postán több százezer forintot loptak el egy 70 éves nőtől.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 39 éves és egy 42 éves kisgyőri nővel szemben. A gyanúsítottak 2020. november 13-án 11 óra körül bementek a helyi postára, ahol elemeltek egy csomagot, majd elmentek a helyszínről. A sértett ügyei intézését követően vette észre, hogy eltűnt több százezer forintja, illetve szintén több mint fél millió forintot érő értékpapírja.

A gyors bejelentést követően a rendőrök az adatok módszeres begyűjtésének eredményeként pár órán belül azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőket. A még aznap 17 óra 13 perckor megtartott gyanúsítotti kihallgatásukon a két nő beismerő vallomást tett.

A nyomozás eredményeként a rendőrök megtalálták az eltulajdonított pénzt, az értékpapírt azonban eltépték a gyanúsítottak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum