2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Gombaszedés közben eltévedt

A Bódvaszilasi és a Rudabányai Rendőrőrs egyenruhásai egy órán belül megtalálták a bajba jutott idős asszonyt.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. június 27-én a déli órákban telefonált be egy asszony.

A 75 éves hölgy elmondta, hogy egy baráti társasággal gombázni indult, de lemaradt tőlük, eltévedt és csak egy magaslesre felmászva talált térerőt a telefonjával, innen kér segítséget.

A rendőrök azonnal megkezdték a bajbajutott nő felkutatását, amihez a helyi erdészek és vadászok is segítséget nyújtottak.

A rendőrség munkatársai folyamatosan kapcsolatot tartottak az asszonnyal, akit a helyszínre irányított járőrök egy órán belül – Kánó és Imola közötti területen – megtaláltak, és folyadékkal történő ellátását követően gombázó barátaihoz szállítottak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek