2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Gépjárművezetők téli felkészítése csúszós pályán

A téli időszakot megelőző elméleti- és gyakorlati közlekedésbiztonsági felkészítésen vettek részt Miskolcon a megyei balesetmegelőzési programokat rendszeresen támogató Borsodi Sörgyár Kft. dolgozói.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a megyei rendőr-főkapitányság kiképző központjában 2015. november 27-én téli vezetéstechnikai képzést és vetélkedőt tartott a Borsodi Sörgyár Kft. munkatársainak.

A résztvevők a vezetéstechnikai oktatást követően, KRESZ feladatlapot töltöttek ki, majd gyakorlati feladatként „Scidcar” tesztvezetésen is összemérhették tudásukat. A feladatok teljesítését tovább nehezítette az úgynevezett „drogszemüveg” vagyis a bódult állapotot imitáló eszköz is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmeglőzési Biztottság hosszú évek óta stratégiai partnerének tekinti a bőcsi székhelyű vállalatot, a különböző balesetmegelőzési programok megvalósításában nyújtott segítségéért.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum