2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Garázdák baltával: a rendőrök elfogták őket

A rendőrök előállították azt a sályi férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint egy családi rendezvényen baltával fenyegették vitapartnereiket, majd az autójukat is megrongálták.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy sályi férfival és annak 16 éves fiával szemben.

A gyanúsítottak 2020. november 6-án 19 óra körül sályi otthonukban egy összejövetelt tartottak, amelynek során vitába keveredtek az egyik vendégükkel, illetve annak hozzátartozóival.

A vita elmérgesedett, ezért a vendégek a házból kimentek és beültek az autójukba, azonban a házigazda egy baltával utánuk ment és azzal az utcai kerítést ütötte, míg fia berúgta a parkoló jármű üvegét, továbbá a sofőrt is bántalmazta.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol a két gyanúsítottat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum