2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Garázdák baltával: a rendőrök elfogták őket

A rendőrök előállították azt a sályi férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint egy családi rendezvényen baltával fenyegették vitapartnereiket, majd az autójukat is megrongálták.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy sályi férfival és annak 16 éves fiával szemben.

A gyanúsítottak 2020. november 6-án 19 óra körül sályi otthonukban egy összejövetelt tartottak, amelynek során vitába keveredtek az egyik vendégükkel, illetve annak hozzátartozóival.

A vita elmérgesedett, ezért a vendégek a házból kimentek és beültek az autójukba, azonban a házigazda egy baltával utánuk ment és azzal az utcai kerítést ütötte, míg fia berúgta a parkoló jármű üvegét, továbbá a sofőrt is bántalmazta.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol a két gyanúsítottat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek