2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Garázda gépkocsivezető

Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, mely egy vitás közlekedési helyzetből adódóan egy emődi férfi ellen indult.
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 61 éves emődi férfivel szemben. A gyanúsított 2018. május 16-án 9 óra után Emődön, a Kossuth utcában előzetes szóváltást követően megfenyegetett és bántalmazott egy, az úttesten várakozó gépkocsivezetőt. A garázda férfi megítélése szerint a sofőr elállta az utat és nem lehetett miatta közlekedni. A közelben tartózkodó személyekben a látottak megbotránkozást, riadalmat keltettek.

Az Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek