2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF

Fokozott rendőri ellenőrzés a biztonság jegyében

Az egyenruhások földön, vízen vigyáztak a biztonságra a közös akció kertén belül a Tisza-tó térségében.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (TKKB) által meghatározottaknak megfelelően idén is közlekedésrendészeti, és közbiztonsági-bűnügyi ellenőrzést tartottak 2021. július 9-10. között az érintett megyei rendőr-főkapitányságok.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is részt vettek az ellenőrzésekben a turisztikai szempontból frekventált helyeken. Az akció elsődleges célja a térségben élők, és a turisták pihenésének biztosítása.

A közös ellenőrzések során a rendőrök 55 fő ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, és egy gépjárművezetőnek a vezetői engedélyét vették el a helyszínen. Az intézkedések során 122 esetben került sor helyszíni bírság kiszabására, illetve 7 szabálysértési, valamint 11 büntető feljelentés is született.

A Tisza-tó térségében élőknek, és az itt pihenőknek további bűn- és balesetmentes nyarat kívánunk!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek