2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Fokozott rendőri ellenőrzés a biztonság jegyében

Az egyenruhások földön, vízen vigyáztak a biztonságra a közös akció kertén belül a Tisza-tó térségében.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (TKKB) által meghatározottaknak megfelelően idén is közlekedésrendészeti, és közbiztonsági-bűnügyi ellenőrzést tartottak 2021. július 9-10. között az érintett megyei rendőr-főkapitányságok.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is részt vettek az ellenőrzésekben a turisztikai szempontból frekventált helyeken. Az akció elsődleges célja a térségben élők, és a turisták pihenésének biztosítása.

A közös ellenőrzések során a rendőrök 55 fő ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, és egy gépjárművezetőnek a vezetői engedélyét vették el a helyszínen. Az intézkedések során 122 esetben került sor helyszíni bírság kiszabására, illetve 7 szabálysértési, valamint 11 büntető feljelentés is született.

A Tisza-tó térségében élőknek, és az itt pihenőknek további bűn- és balesetmentes nyarat kívánunk!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum