2022. 08. 11. csütörtök

Zsuzsanna, Tiborc
1 EUR 398 HUF
1 GBP 470 HUF

Fizetés nélkül tankoltak

A rendőrök 10 perc múlva elfogták és szabálysértési őrizetbe vették a tolvajokat.

 A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. január 27-én 23 óra 59 perckor egy Miskolc, Szentpéteri kapui töltőállomás kezelője telefonon tett bejelentést, miszerint a benzinkúton egy fekete színű, rendszám nélküli Alfa Rómeó típusú személygépkocsival 50 liter üzemanyagot tankoltak, majd a tettesek a helyszínről fizetés nélkül elhajtva távoztak.

A bejelentéstől számított 10 perc elteltével a megyei rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző alosztályának munkatársai a Miskolc, Csaba Vezér úton intézkedés alá vonták a megadott gépjárműben tartózkodó személyeket, majd Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály, valamint a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrs munkatársainak segítségével a rendőrkapitányságra előállították őket.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya a négy tetten ért, 20-22 év közötti, sajószentpéteri, valamint berentei illetőségű férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vette, akik az eljárás adatai szerint egymás tevékenységéről tudva közösen, mintegy 20 ezer forintos kárt okoztak a töltőállomásnak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek