2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Figyelmetlenség

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy sofőr nekihajtott a leengedett sorompónak Múcsonyban.

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 53 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2018. június 26-án kilenc óra körül, Múcsonyban a vasúti átjárónál figyelmetlenségből későn vette észre a fényjelző készülék leeresztett sorompóját. A sofőr nekihajtott a sorompónak, a síneken megállt, majd tovább hajtott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a betartott szabályok mindenkit védenek!

…hogy mindenki haza érjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum