2023. 02. 9. csütörtök

Abigél, Alex
1 EUR 389 HUF
1 GBP 438 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Félrevezető – Őrizetben az a sofőr, aki zoknijába rejtette az új pszichoaktív anyagot

Félrevezető – Őrizetben az a sofőr, aki zoknijába rejtette az új pszichoaktív anyagot

Őrizetbe vette az Edelényi Rendőrkapitányság azt a férfit, aki érvényes vezetői engedély nélkül, eltiltás hatálya alatt közlekedett, hamis adatokat közölt, továbbá a zoknijába új pszichoaktív anyagot rejtett.
Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei 2020. július 21-én 17 óra 30 perc körül Edelényben ellenőrzés alá vontak egy autó vezetőjét, mivel kanyarodása során figyelmen kívül hagyott egy behajtani tilos táblát. A rendőrök intézkedésük során megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és a járművezetéstől korábban a hatóság eltiltotta. Iratai hiányában pedig hamis személyazonossági adatokat diktált az egyenruhásoknak, akik azonban rögvest rájöttek a félrevezetésre. Továbbá a zavartan viselkedő férfi ruházatának átvizsgálása során a rendőrök kábítószer-gyanús anyagot találtak a sofőr zoknijába rejtve.

A 37 éves felsőzsolcai férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a hatóság elsőfokú határozatában a szabálysértőt 6 hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és 150.000 forint pénzbírsággal sújtotta.

Az Edelényi Rendőrkapitányság két közigazgatási bírsággal is sújtotta az őrizetbe vett férfit, továbbá új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást is indított az ügyben.  
A fotó illusztráció
A fotó illusztráció

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazzák az azonnali intézkedés, és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy társasház padlástérben keletkezett tűz miatt vonultak a tűzoltók szerdára virradóra Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az ózdi Árpád vezér útra. …

További cikkek