2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Felismerik? Segítsenek azonosítani őket

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 05010/437/2018. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2018. január 28-án hajnali 3 óra körül Miskolcon, a Nemzeti Színház előtt egy gyalogosan közlekedő férfit, megpróbált kizsebelni, azonban a sértett ezt észlelte és ellenállt. A támadók így erőszakkal vették el a férfi mobiltelefonját és készpénzét.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a videón, illetve a képeken látható, két férfi személyazonosságának megállapítása.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a videón, illetve a képeken látható ismeretlen férfiakat hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum