2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Felismeri? Egy övtáskát lopott…

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik, annak a nőnek az azonosításához, aki egy miskolci áruházban, egy bevásárlókocsiban lévő övtáskát tulajdonított el.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/2525/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen nő 2018. június 6-án 15 óra 30 perc körül egy miskolci áruházban, a polcok között magára hagyott bevásárlókocsiból, a sértett figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította az övtáskáját.  A táskában személyes iratok, gépjármű indítókulcs, forgalmi engedély, bankkártya és készpénz volt.
felhívás lopás

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a videófelvételen látható ismeretlen nőt, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számon, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum