2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Fél órán belül elfogott zsebtolvaj

Az ózdi rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki egy ózdi szolgáltató épületében egy ott várakozó hölgy táskájából ellopta pénztárcáját. A sértett hiánytalanul visszakapta értékeit.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. Péter 23 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. február 27-én 12 óra után eltulajdonította egy ózdi szolgáltató épületében várakozó hölgy táskájából a pénztárcáját benne több tízezer forint készpénzzel és egyéb személyes iratokkal.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították, majd a bejelentést követő fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert.

Sz. Péter elfogását követően megmutatta a rendőröknek hová rejtette el az ellopott pénztárcát, amit a nyomozók lefoglaltak, majd az eljárás során már hiánytalanul vissza is adtak a sértettnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…