2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF

Fél órán belül elfogott zsebtolvaj

Az ózdi rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki egy ózdi szolgáltató épületében egy ott várakozó hölgy táskájából ellopta pénztárcáját. A sértett hiánytalanul visszakapta értékeit.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Sz. Péter 23 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. február 27-én 12 óra után eltulajdonította egy ózdi szolgáltató épületében várakozó hölgy táskájából a pénztárcáját benne több tízezer forint készpénzzel és egyéb személyes iratokkal.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a rendőrök azonosították, majd a bejelentést követő fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert.

Sz. Péter elfogását követően megmutatta a rendőröknek hová rejtette el az ellopott pénztárcát, amit a nyomozók lefoglaltak, majd az eljárás során már hiánytalanul vissza is adtak a sértettnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek