2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Falra vetített biztonság!

Kép és a szöveg egysége jellemzi a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb balesetmegelőzési kisfilmjeit, amelyek először az interneten, majd a moziban, s most már az országosan is egyedülálló miskolci csúcsminőségű óriáskivetítőkön jelentek meg.

A közúti közlekedés veszélyeire hívják fel a figyelmet azok a filmek, amelyekhez rövid és azonnal érthető mondatok társulnak. A MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.-vel létrehozott közös kezdeményezés alapján a rövid üzenetek 2019. április 8-ától a Miskolcon felállított óriás LED-falakon is megjelentek. Ezzel párhuzamosan a miskolci Művészetek Házába látogató mozinézők is láthatják.

Az üzenetek a képkockák egységével válnak egyértelművé: Tartsunk kötelező haladási irányt!, Gyorshajtás telefonnal a kézben halálos!, Forgalommal szemben vezetni fokozott veszély!, Ha áthajt a TILOS jelzésen veszélyezteti embertársai életét!, Fokozott óvatossággal a gyalogátkelőhelyeken!, Váratlan manőver, fokozott balesetveszély! Ide kattintva meg is nézheti a kisfilmeket!

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek