2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Falra vetített biztonság!

Kép és a szöveg egysége jellemzi a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb balesetmegelőzési kisfilmjeit, amelyek először az interneten, majd a moziban, s most már az országosan is egyedülálló miskolci csúcsminőségű óriáskivetítőkön jelentek meg.

A közúti közlekedés veszélyeire hívják fel a figyelmet azok a filmek, amelyekhez rövid és azonnal érthető mondatok társulnak. A MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.-vel létrehozott közös kezdeményezés alapján a rövid üzenetek 2019. április 8-ától a Miskolcon felállított óriás LED-falakon is megjelentek. Ezzel párhuzamosan a miskolci Művészetek Házába látogató mozinézők is láthatják.

Az üzenetek a képkockák egységével válnak egyértelművé: Tartsunk kötelező haladási irányt!, Gyorshajtás telefonnal a kézben halálos!, Forgalommal szemben vezetni fokozott veszély!, Ha áthajt a TILOS jelzésen veszélyezteti embertársai életét!, Fokozott óvatossággal a gyalogátkelőhelyeken!, Váratlan manőver, fokozott balesetveszély! Ide kattintva meg is nézheti a kisfilmeket!

…hogy mindenki hazaérjen!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum