2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Fához támasztotta, majd kifosztotta

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Kazincbarcikán kifosztott egy idősebb nőt.
Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság J. Klaudia 33 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Kazincbarcikán, 2015. július 3-án 15 óra és 16 óra között egy 54 éves nyugdíjas nővel együtt távozott egy italkimérésből. A Jubileumi Parkba érvén a fiatalabb az idősebb nő ittas állapotát kihasználva egy fához támasztotta, majd elvette a sértett készpénzét és elment a helyszínről.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a 2015. július 22-én lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum