2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Év eleji életmentés


Egy 22 éves fiatalember életét mentették meg a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. január 1-jén 10 óra után tett bejelentést egy 22 éves megyaszói férfi, amelyben elmondta, hogy végzetes lépésre szánta el magát. A rendőrség munkatársa azonnal értesítette a területileg illetékes kollégáit, akik az elkeseredett fiatal keresésére indultak. A rendőrök Megyaszó belterületén meg is találták a bejelentőt, akinek láthatóan erősen átvérzett már a kabátujja.

Az egyenruhások haladéktalanul megkezdték a férfi ellátását, aki saját magának okozott karján vágott sérüléseket.

Az elkeseredett férfi a rendőröknek elmondta, hogy szilveszterkor súlyos letargiába esett, majd a mai reggelen még élettársával is vitába keveredett, ezek után döntötte el, hogy véget vet az életének.

Az időközben értesített mentőszolgálat kiérkezéséig Kári László r. zászlós és Kedves Imre r. főtörzsőrmester ellátták a férfi sérüléseit, – szakszerű nyomókötést alkalmaztak – majd a mentők kórházba szállították a krízishelyzetbe került fiatalembert.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…