2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Eredményes akció

A Miskolci Rendőrkapitányság rendőrei hétvégi házas területeken ellenőriztek, mely során öt embert állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

A Miskolci Rendőrkapitányság Betörési Alosztály a Vasgyári és a Diósgyőri Rendőrőrs nyomozói, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztály munkatársai 2019. május 7-én közös akciót tartottak a város hétvégi házas területein. Az ellenőrzés célja az itt történt bűncselekmények felderítése az elkövetők beazonosítása, elfogása, valamint az eltulajdonított értékek felkutatása volt.

Az akció keretében előállított és gyanúsítottként kihallgatott öt férfi tizenöt betöréses lopás tekintetében tett beismerő vallomást. Közülük két fő ellen országos körözés volt elrendelve. Az ügyekkel kapcsolatba hozható házkutatások eredményeként a rendőrök több fűkaszát és motoros láncfűrészt foglaltak le.

Az ez idáig ismeretlen sértettek, illetve a lefoglalt értékek tulajdonosainak felkutatása a további nyomozás tárgyát képezi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum