2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Építészet és biztonság

Arra keresték a választ egy miskolci szakmai konferencián, hogy miként függ össze a közösségi terek megvilágítása, kialakítása a bűnmegelőzéssel.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya „Építészet és Biztonság” címmel bűnmegelőzési konferenciát szervezett a Miskolci Szakképzési Centrum Kós Károly Építőipari Szakgimnáziumában 2019. április 12-én.

A kurzuson többek között felszólalt Puskás Péter főépítész, dr. Szabó Henrik az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály szakreferense és Dudás Péter a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője. Az előadók egyöntetűen azt hangsúlyozták, hogy az épített környezet kreatív tervezésével, egyszerű, gazdaságos és fenntartható eszközök használatával megszüntethetők a bűnözésre kedvezően ható körülmények.

A programot követően az iskola diákjai a „Szakmák éjszakája” rendezvénysorozathoz kapcsolódóan megismerkedhettek a rendőrség közrendvédelmi, közlekedésrendészeti és bűnügyi szakterületeivel. A vállalkozó kedvű tanulók pedig kipróbálhatták az ittasságot szimuláló szemüveget is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek