2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Építészet és biztonság

Arra keresték a választ egy miskolci szakmai konferencián, hogy miként függ össze a közösségi terek megvilágítása, kialakítása a bűnmegelőzéssel.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya „Építészet és Biztonság” címmel bűnmegelőzési konferenciát szervezett a Miskolci Szakképzési Centrum Kós Károly Építőipari Szakgimnáziumában 2019. április 12-én.

A kurzuson többek között felszólalt Puskás Péter főépítész, dr. Szabó Henrik az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály szakreferense és Dudás Péter a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője. Az előadók egyöntetűen azt hangsúlyozták, hogy az épített környezet kreatív tervezésével, egyszerű, gazdaságos és fenntartható eszközök használatával megszüntethetők a bűnözésre kedvezően ható körülmények.

A programot követően az iskola diákjai a „Szakmák éjszakája” rendezvénysorozathoz kapcsolódóan megismerkedhettek a rendőrség közrendvédelmi, közlekedésrendészeti és bűnügyi szakterületeivel. A vállalkozó kedvű tanulók pedig kipróbálhatták az ittasságot szimuláló szemüveget is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum