2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Emberölés Miskolcon

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy baltával olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy a férfi belehalt sérüléseibe.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 25 éves miskolci férfival szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2018. július 5-én 22 óra körül Miskolcon, az Avas városrészen előzetes szóváltást követően egy baltával többször megütötte 45 éves ismerősét.

A sértett a bántalmazás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy mentőben történő ellátása során elhalálozott.

A helyszínre érkező járőrök a bántalmazó férfit fél órán belül elfogták és előállították a rendőr-főkapitányságra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Sz. Richárdot gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette és a rendőrség előterjesztéssel él a gyanúsított letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek