2022. 05. 27. péntek

Hella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Eltűnt, de időben megtalálták

A kazincbarcikai rendőrök sértetlenül találták meg az otthonából eltűnt 87 éves férfit.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. február 18-én 13 óra után érkezett bejelentés arról, hogy egy idős férfi kazincbarcikai otthonából ismeretlen helyre távozott. A bejelentést követően a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rendőrei megkezdték az eltűnt személy felkutatását, amelyben részt vettek a Neptun mentőcsoport, a Cserhát különleges mentőcsoport és Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai is.

Nehéz terepen, hétvégi házas területen, nyomkövető kutyát is alkalmazva 23 óra 30 perckor az eltűnt személyt megtalálták. Az idős férfi a földön feküdt, kommunikálni már nem tudott, enyhén kihűlt állapota miatt egész teste remegett.

A rendőrök a férfit kabátokkal takarták be, az erdős, bokros területről terepjáróval elszállítva a mentőszolgálatnak átadták, akik további ellátás végett kórházba szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum